Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 21 februari 2008

Annemarie's tweede expositie komt eraan! 18 en 19 april vrijhouden in je agenda!!!!




Geweldig, soms komen dromen gewoon uit. Zo was Annemarie gisteren samen met Rosanne op bezoek bij Emmy en Reynaud. En Emmy had een artikel uit de krant geknipt over een expositie bij Schutter Wijnservice in de Balistraat te Den Haag. En toen An daar geweest was kwam ze thuis met 'Aniet dit is het helemaal, een prachtige ambiance, met geweldige muren om te exposeren en dit alles is te combineren met wijnproeverijen'....tja en dan gaat mijn hart sneller kloppen. Dus vandaag kwamen we natuurlijk weer terecht in de Balistraat bij Schutter. En terwijl ik daar likkebaardend rondliep, omdat ik zoveel lekkers zag, raakten we aan de praat met de eigenaresse...en het klikte, dat moge duidelijk zijn. Gisteren had zij al aangegeven dat An wel een keer mocht exposeren. Nu gaf zij aan dat zij twee keer per jaar een grote Art & Wine proeverij organiseert, waarbij zij uitnodigingen versturen aan al hun relaties en waarbij sowieso al 300 mensen komen. En jawel...Annemarie mag op deze grote Art & Wine proeverij op 18 en 19 april a.s. (de expositie loopt daarna nog twee maanden door...) exposeren. Er worden uitnodigingen gedrukt, waarop werk van An en twee andere kunstenaars met naam en toenaam worden getoond en ik krijg zelf een aantal van deze uitnodigingen om jullie allemaal persoonlijk uit te nodigen! En die twee dagen lopen wij daar natuurlijk rond, dus al die mensen die houden van kunst, van wijn, van ganzelever, van kaas, van allerlei heerlijkheden en die vooral willen zien wat Annemarie allemaal kan, noteer nu vast in je agenda 18 en 19 april a.s. en kom naar Den Haag!!! Geweldig wat een kans...en heb je lekkere wijntjes nodig, die kun je daar gelijk proeven, bestellen en meenemen. Tja....en dit soort kadootjes krijg je zomaar in je leven.


En nu we het toch over kunst hebben, zaterdag gaan Annemarie en ik naar Arnhem, naar Galerie Gelderland van Walter en Yvon. En daarna lekker eten bij Nathalie in Renkum...gezellig. Dit jaar wordt het jaar van de kunst, het jaar van Annemarie. Ik ga haar daarbij helpen, want het gaat echt geweldig worden!


Ook Raadhuis De Pauw in Wassenaar staat op ons lijstje, wie weet wat Walter en Yvon voor ons kunnen betekenen en natuurlijk de nagelstudio van Lydia hier in Voorschoten.


En ergens in de zomer een expositie hier thuis, een weekend, ook gecombineer met wijn, spijs en mooi werk van Annemarie...en natuurlijk veel zon! Dat bestellen we ook...


Dus kom je ergens, zie je een mooie ruimte waar geexposeerd kan worden, geef me aub een seintje...en nu maar hopen dat Annemarie ergens een werkruimte kan vinden, om lekker aan de slag te gaan, met hele grote doeken, panelen, kortom met van alles....deze week heeft zij een geweldig schilderij, gebaseerd op het lied 'Als de rook om je hoofd is verdwenen' van Boudewijn de Groot gemaakt. Totaal anders dan we van haar gewend zijn. Dit is voor een wedstrijd en ook dit schilderij is straks op een tentoonstelling in Leiden te zien...wordt vervolgd dus!


Dus langzaam aan vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats, langzaam aan komt Annemarie in de schijnwerpers te staan en neem van mij aan, dit is niet meer dan terecht. Zij verdient het zo dat het nu een keer gewoon alleen om haar gaat! Dus in ieder geval tot de 18e of 19e april in Den Haag!!!!




Dag,


Aniet