Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 20 december 2007

Afspraak met de radiotherapeut drs. J.Felderhof

Het gaat allemaal voorspoedig...op 28 december a.s. om 09.15 uur heb ik een afspraak met de radiotherapeut drs. J. Felderhof, een dame...die mij uitleg gaat geven over alle aspecten van de bestralingsbehandeling. Goed he...dit alles wordt ook nog in 2007 doorgesproken. Het lijkt wel alsof iedereen meewerkt aan mijn planning. Zojuist wat kleine kerstkadootjes gekocht nog voor de meisjes, bloemen besteld en ik ben op de foto gegaan voor mijn boek. Spannend wel 6 foto's, ernstige en minder ernstige zijn gemaakt door een fotograaf voor de achterkant van mijn boek. Ook het schilderij van Annemarie wordt door hem vakkundig gefotografeerd...en zaterdag is alles klaar en zaterdag gaat dus echt alles hier de deur uit. Geweldig....en dan vol spanning afwachten voor deze planning.
Het voelt ongelooflijk dat ik nu een eigen boek heb geschreven wat gewoon door iedereen gekocht kan worden. Je kunt met het isbn-nummer naar de boekwinkel gaan en zij kunnen het voor je bestellen, of je kunt het rechtstreeks bestellen bij www.boekscout.nl geweldig...ik ben zo benieuwd naar alles!
Ik zal als de foto's klaar zijn, er eentje plaatsen op mijn weblog. Grappig de fotograaf had het over mijn haar en toen ik zei dat het wel iets meer mocht worden zei hij 'een onsje meer...'.
Fijne dag...tussen kerstballen, kerststerren en weet ik wat al niet...lichtjes en kerstkaarten...geweldig, die stapels post...
Lieve groet
Anita