Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 22 oktober 2009

Wat niet uit het hart komt, zal een ander hart niet raken!

Zo...en met deze spreuk begin ik deze regenachtige dag. Een dag die is begonnen, met het genereren van beweging. Een aantal keer per week ben ik even bezig met LinkedIn. Een omgeving waar zakelijk Nederland, nee de zakelijke wereld, elkaar ontmoet. Elkaar berichten stuurt, vragen stuurt, uitleg vraagt. Zo heb ik vorige week via LinkedIn gevraagd naar het tijdschrift 'To be' een tijdschrift wat speciaal gemaakt is voor de Uitvaartwereld. Een tijdschrift waar het gaat over afscheid nemen, over er zijn, over verbinding. Een prachtig blad. En zowaar krijg ik nu twee verschillende nummers toegestuurd. Een glossy magazine over onderwerpen die ons raken, die heel dichtbij zijn, of heel dichtbij komen. En ik wil hier mee over lezen, temeer daar ik laatst gesproken heb met iemand van Yarden. Een mooie organisatie, waar ik graag als zelfstandige iets voor zou doen. Niet in vaste dienst, maar vanuit de verbinding. Terwijl ik dit schrijf denk ik aan de uitspraak'vrij zijn in verbondenheid'. Mooi he...gisteren sprak ik met iemand. En dan komt hier ook wel vaak, houden van, of het relationele aspect uit het leven langs. En dan denk ik wat is er mooier, als je vanuit vrijheid je wilt verbinden aan iemand. Gewoon omdat je graag met die ander wilt zijn, wilt blijven. Met elkaar je leven wilt delen. Heel erg mooi...ik hou ervan!
Vandaag is een mooie dag. Straks een gesprek, een soort van adviesgesprek. Vanmiddag een afspraak. En vanavond mijn boksbond. Leuk. Want maandagavond is het Ben Bril Memorial in Carre. Lijkt me zo bijzonder om daar in de zaal te mogen zitten. Ben benieuwd en ik zal jullie erover vertellen.
Ik ben weer lekker druk, ter voorbereiding op volgende week eigenlijk. Volgende week ben ik alleen maar aan het werk, overdag en in de avonden (op maandag na dan..). Met hele gave dingen, de bouwmarkt, trainingen, coachgesprekken...heerlijk. Ik verheug me erop...maar deze week ga ik al de hele week vroeg naar bed, om goed uitgerust te zijn voorafgaand aan die week.
Want ik merk wel dat ik vermoeider ben dan anders, dat mijn lijf dus ergens wat minder sterk is dan het ooit was. Maar ja, mag ook wel toch, leeftijd, heftig leven en ooit es wat gemankeerd. Dus het is toegestaan! Heb een lekkere dag, ondanks die regen! Ik ga aan de koffie!
Liefs, Aniet