Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 27 mei 2016

Strandhuisjes...en stofwolken...

Hoe gaaf is een strandhuisje...ook al is het weer koud, met veel wind, en regen zelfs. De rust die je daar ervaart, is overweldigend...de ruisende golven van de zee. Een inrichting, die erg sfeervol en anders is, kortom...het pure leven, een mens heeft niet zoveel nodig, volgens mij. Een mooie omgeving, zand tussen je tenen, een korte broek aan, een polo en een trui. Heerlijk...die eenvoud. En vandaag weer thuis, een huis vol stof...keihard werken samen, om in ieder geval de woonkamer weer stofvrij te maken. En dat is gelukt..nu de krant, de blog, een Henriette (dat is een soort spa rood, maar dan met minder bubbeltjes)...Dotan op, heerlijk...en beneden, nog een grote bende. De badkamer is nog niet klaar...douchen is vandaag nog niet mogelijk, hopelijk zondag...pfffttt. Dus getob hier boven in de keuken en morgen heb ik de vergadering van de Ledenraad en aansluitend een bijeenkomst van de Surinaamse Federatie...en zoals het er nu uitziet, zal alles eind volgende week helemaal klaar zijn. Maar dan heb je ook wel wat denk ik...een mooi huis, een inloopdouche. Vloerverwarming en een Sunshower...wat een luxe zeg. Als ik nu mijn rug voel, na heel hard fysiek werken, is die Sunshower helemaal op zijn plaats. Lekker de warmte op je lijf voelen. Iedere dag een paar minuten, het kan en het mag...zalig lijkt me dat.
En heerlijk is ook wel, dat we hier boven alles van zijn plaats hebben gehad en lekker hebben schoongemaakt...dweilen, soppen en boenen...fijn!
Net een geweldige wijnkoeler besteld...speciaal voor champagne...een kistje voor een fles champagne, waar je allerlei ijsblokken omheen kunt gooien, zodat alles lekker koel blijft...ik zie het alweer voor me, weer zo'n aanwinst bij mijn verzameling...geweldig...ik ga gewoon een keer een champagne proeverij organiseren. Heb er nu al zin in...
Het strandhuisje, is een ervaring, die ik een ieder gun...heerlijk, ontspannen, rustig...genieten maar. Nederland is prachtig, zo ook Katwijk, 9 km verderop, maar wat een fraaie plaats...een fijne avond!