Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 10 oktober 2009

Huis verhuurd!!!

Dag lieve mensen en terwijl het weer lekker aan het regenen is, ach je zal nu toch lekker een weekendje weg zijn ofzo, maar ja, wandelen door de regen heeft ook zijn charmes vind ik. Een dik regenjack aan, of een parapluie (zoals Ellen zou zeggen, zij is nu een weekend wandelen...brrrrr)op en je ziet de wereld heel anders. Dat is trouwens wel lastig met een bril, je ziet dan net niks meer. Als je op de fiets zit en het gaat regenen zie je minder met bril dan zonder. Weer zo'n nieuwe ervaring!
Ik zit nog even in Schoonhoven en heb zojuist mijn huis weer voor langere tijd verhuurd. Leuk, een leuk stel mensen. Voelt goed. Ze waren enthousiast over het huis, de inrichting en dat is zo leuk he...daar word ik altijd zo blij van, als mensen hier hetzelfde voelen als ik! En echt, het is ook een schitterende stek hier in Schoonhoven. Dus ik hoop dat deze man hier weer erg gelukkig mag worden, samen met zijn vriendin, die af en toe hier ook zal zijn!
Ondertussen werk ik nog even door en wens ik jullie een lekker weekend toe. Wij gaan een feestje bouwen, want Ada is afgestudeerd en geeft een borrel. Leuk he...
Lieve groet, Anita