Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 26 oktober 2007

Lekker geslapen.....

Gisterenmiddag toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis ben ik schat ik in, al om half zes naar bed gegaan. Wat gelegen, koud had ik het nog, voelde me niet optimaal en uiteindelijk vroeg gaan slapen. Vannacht veel transpireren, maar nu weer op. Beetje verkouden, wat snotterig en zo dadelijk aan de gang met tenen, zalf, gaasjes en verbandjes...en langzaam aan klimmen we weer uit deze dip. Het komt vanzelf allemaal goed...maandag de laatste CHOP en mijn favoriete onderdeel, de lumbaalpunctie...en dan op naar herstel, haargroei, tenen die dicht gaan, kortom op naar het einde...
Maandag hoop ik de planning rond te maken met die dames daar in het ziekenhuis, dus alle lumbaalpuncties in te plannen en te bezien wanneer de bestralingen in 2008 kunnen beginnen!!
Voor jullie een fijne vrijdag, alvast een goed weekend...ik meld mij maandag wel weer, nadat ik de kuur heb gehad. Duim maar voor me dat die lumbaalpunctie lekker gaat...dat is het enige nog waar ik een beetje bang voor ben. Voor de rest ben ik nergens meer bang voor geloof ik...alleen voor muizen.

Aniet