Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 25 april 2009

Prachtige bloemen...

De opening van de expositie van Annemarie was een mooi en groot succes! Ongeveer 75 mensen zijn langs geweest, lekkere hapjes van Food Lovers en ons huis staat vol met mooie boeketten. Mooie champagne, mooie wijnen, prachtige flessen rood, wit en bubbles, kadobonnen, lieve attenties en jawel, drie werken verkocht! Prachtig...een aantal mensen denken nog na, over een mogelijke opdracht. Daarnaast in gesprek met een galerie over een volgende expositie. En over twee weken een stukje in het AD, met een foto erbij voor een schilderij van Annemarie...
Rosanne had ook veel succes, papa had al een mooi schilderij van haar gekocht. En twee andere werken zijn ook verkocht, Dinner Time en Tea for two. Morgen gaan we Tea for two naar de koper brengen. Zij willen anoniem blijven en Rosanne vindt dit reusachtig spannend. Ik kan het me voorstellen.
Het was een stevige week, druk, veel werk, veel lessen, vier colleges gegeven, twee dagen op de beurs, coachgesprekken, de opening en donderdagavond een avond van Managers Netwerk Nederland bij Schutter. Met prachtige spijzen, mooie wijnen, en een geweldig amusante vinoloog, Jeroen, die sprankelend vertellen kan over wijn en spijs! Een groep van 22 mensen heeft genoten, meer dan genoten. Een bedrijf in Den Haag, wat veel doet met vrouwen, wil wel iets doen met een aantal werken van Annemarie in haar kantoor. Mooi en chique...komt wel goed denk ik. Gaan we het over hebben met elkaar.
Jos en Marion Soons bleven hier slapen en toen we thuis kwamen hebben we nog een laatste glas genoten...daarna, heel laat naar bed. En vrijdag heb ik een hele dag getraind in Rotterdam. En aansluitend nog een gezellige ontmoeting gehad met Jan-Willem bij Staal op het terras. En toen ik om kwart over zeven thuiskwam, deed alles me zeer. Om negen uur, of zelfs eerder lag ik te slapen...helemaal op...
En vandaag was een rustig dagje....ik heb een prachtig schilderij opgehaald voor mijzelf. Gemaakt door Sophie, de dochter van Frans en Nicolien. Met hierop de tekst 'zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' een tekst gezongen door Ramses Shaffy welke gedraaid is op de begrafenis van mijn moeder. Een van haar 'strijdliederen' tijdens haar ziekbed. Prachtig ik zie nog hoe ma zachtje mee lag te zingen als we die cd draaiden, wat een mooie herinnering. Ik was destijds helemaal emotioneel toen ik dit zag en heb vandaag dit schilderij opgehaald bij Sophie. Een mooi moment. Dit schilderij krijgt een eervolle plaats op mijn kantoor. Waar langzaam aan mijn eigen plekje ontstaat. Met mijn mooie dingen, mijn momenten, mijn beeldjes en spulletjes. Mijn waardevolle bezittingen...en hier hoort dit prachtige doek dus bij!
Liefs, geniet van dit mooie weekend...
Anita