Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 26 augustus 2009

Le Bon Mangeur...en de bus...enzo...

Tja...en hier zit ze dus, onze 50jarige Aniet met haar Sarah...

Na een soort speurtocht met de bus, werd ik door Annemarie gebracht naar Le Bon Mangeur in Scheveningen, eigenlijk het favoriete restaurant van Emmy en Reynaud. En daar werd ik gefeliciteerd, kreeg ik een soort button, medaille op gespeld met hierop duidelijk de 50 en werd ons rose champagne geschonken. Gewoon zomaar een hele fles. En terwijl ik daar zat en me realiseerde, dat ik eerst stoer hier op de bank voor het huis, naast mijn Sarah had gezeten en vrolijk champagne had gedronken, begon een geweldige avond. Met mijn mooie Annemarie (met prachtige haren) in een geweldige ambiance. Ik werd gewoon simpelweg enorm verwend, met heerlijke gerechten, mooie Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland en toen Annemarie de taxi liet bestellen stonden daar zomaar onze Emmy en Reynaud weer. Met alle liefdevolle suprises van dien..en zij waren onze taxi en nu, nu ga ik een beetje lichtvoetig naar bed, en ben ik gewoon 50, helemaal 50...de dag was indrukwekkend, de Leergang Coaching was super, alles was mooi, een nieuwe kans volgende week, spannend, ik hou jullie op de hoogte, zaterdag, gewoon lekker feesten, dank voor alles, lieve lieve mensen...50 worden is echt super enne...Sarah zit nu op de stoel in de woonkamer, en zaterdag zetten we haar weer buiten op de bank...kijk maar...Liefs van een gelukkige vrolijke 50'er, Anita.

Sarah en 50 rode rozen!

Terwijl ik moet werken en me moet voorbereiden op wat komen gaat, zit ik op kantoor nog even bij te komen. De bel ging...bloemen van OPB, Emmy en Reynaud en opeens zag ik haar zitten, een nagemaakte Sarah, een bijna Anita, met mijn kleren aan, op de bank, met een glas champagne naast zich, en opeens 50 rode rozen van mijn liefste Annemarie. Een prachtig boeket bloemen van Caroline en Erik, een wit chocolade hart speciaal voor mij gemaakt. Champagne van Suzie...kortom, feest, feest en nog meer feest. Smsjes de hele tijd, Emmy en Reynaud op de koffie, met weer zo'n prachtige roos! Zij hebben deze Sarah gemaakt, geweldig, met mijn ogen, mijn mond...wat super. Overal zie ik 50, en toen ik de auto instapte, hing daar een grote opgeblazen 50 aan de spiegel. Wat ben ik verwend, wat voel ik me jarig...als die mooie berichten, via Hyves, LinkedIn, mail en sms, dank jullie wel lieve mensen, hoe gelukkig ik ben, kan ik niet zeggen. Mijn vader aan de telefoon, wat wil je nog meer, een smsje van mijn broer, van Jannie. Mooie lieve kaarten van allerlei mensen...dank, dank...ik zit te glimmen en te stralen...zomaar 50!
Aniet

En nu dan echt....50 jaar!

Zo vlak voor ik vertrek, omdat dit eigenlijk een gewone werkdag is, wil ik even met jullie delen dat ik vandaag echt 50 ben geworden. Gewoon 50, maar wel heel bijzonder, met slingers waarop dat magische mooie getal staat. Met een ontbijtje met champagne en servetjes met 50, met mijn Annemarie samen. Met prachtige kado's .....mijn raampje uit Hydra met daarin een mooie tekening van een naakte vrouw, gemaakt door Annemarie zelf! Super een echt Smitshuysen en dat zo vroeg op deze mooie feestelijke dag, veel smsjes, een horloge, heel hip, mooie kussens en een boek van mijn favoriet schrijfster Sarah Waters. Smsjes, mails en gisteren al veel kaarten, o.a. van tante Tanneke en nicht Annemarie. Het feest is begonnen. Een telefoontje van Sophie, de dochter van Ruud, dat op zich al maakt me blij. Een smsje van Roosje met - gefeliciteerd 50, shara...geweldig he...en nu naar Defensie, ook daar gaat het beginnen. Een nieuwe mijlpaal, een nieuwe start, zou het zo zijn....super toch. Fijne dag, 26 augustus 1959...oh nee 2009!
Anita