Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 22 maart 2008

Zomaar een groet vanuit Voorschoten...

Lieve mensen, gisteren weer gewerkt. En het was heerlijk en leuk! Ik heb genoten, volgende week drie keer. Ik heb er nu al zin in...en vrijdagavond, gisteren dus zijn we uiteten gegaan bij Mas O Menos, met uitzicht op de schilderijen van Annemarie. Haar nieuwe, moderne werk....ik merk dat ik zelf een fan ben van het werk wat hier hangt en wat we in Den Haag gaan plaatsen! Maar het hangt er prachtig, ziet er mooi uit, fleurig...weer een stukje naamsbekendheid. En Mas O Menos is de moeite waard om een hapje te gaan eten!
Vandaag vertrekken we voor een heerlijk culinair weekendje naar Utrecht, Karel V, een arrangement, waar we boeken meenemen, lekker wat gaan wandelen door de stad, genieten samen...het gaat goed. Het leven lacht ons toe...
Mijn boek begint te verkopen, na een week al zestig stuks ofzo...en dat voor een beginner. Bij de boekhandel hier in het dorp zegt men 'er is al meer naar gevraagd' maar de uitgeverij vraagt verzendkosten en dat maakt het boek nog eens 2,10 duurder...ingewikkeld hoor. Maar wel heel leuk. Gisteren had ik een gesprek met iemand die ik ken vanuit een Vrouwennetwerk, en deze dame is heel erg bezig met gender studies, met vrouwen en hun ontwikkelingen. Ik ga via deze club wel eens naar een executive coachdiner. Waar je met allerlei vrouwen uit het bedrijfsleven kunt dineren en netwerken. Erg leuk. En deze dame zoekt voor haar kantoor nog kunst. Dus ik heb Annemarie aanbevolen, kunst, met de vrouw als onderwerp. Nu mag ik haar van alles toesturen over Annemarie en ga ik haar ook uitnodigen voor de expositie in Den Haag. Leuk he...zo'n mevrouw die ook weer deuren voor Annemarie kan openen...mooi he..

En dan ons feestje, 28 maart, a.s. vrijdag...ik verwacht veel mensen, overal vandaan...ook al heb je een andere afspraak, drink een borrel met ons mee...zodat we met elkaar het glas kunnen heffen op de nieuwe tijd die voor ons ligt!
En voor nu veel paaseieren, fijne paasdagen, met zon en sneeuw...
Liefs
Anita