Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 20 mei 2011

X-factor......


Terwijl Annemarie en ik samen naar de X-factor kijken, denk ik na over de X-factor. Soms ontmoet je mensen die dit zomaar hebben, net even dat ietsie meer, net even dat stukje, waardoor er een onuitwisbare indruk bij je achterblijft. Dat stukje noemen wij ook wel authenticiteit...eigenheid, en bij OCW gaan we het daar dus over hebben. En ook bij de Politie, hoe kun je nu net dat stukje in jezelf aanboren, waardoor je de ander, of je team laat 'schitteren'. En dat is ook waarvoor ik wil gaan in mijn Cluster West...met een prachtig team mensen, die als het aan mij ligt, allemaal gaan schitteren, allemaal vanuit hun eigenheid, hun persoonlijke kracht ervoor zorgen, dat de hele wereld om hen heen het ziet! En hierdoor maken wij Yarden uniek! Geloof me...
De x-factor is ook zo mooi terug te vinden in de kunst van Annemarie. Want Annemarie, mijn vrouw, is een super kunstenaar aan het worden. Ze werkt op dit moment aan een prachtige opdracht en bereidt zich meer dan geweldig voor op haar expositie. Super jongens geloof me en kom allemaal langs. Lees je dit, wil je een uitnodiging? Laat het me weten, want het wordt ongelooflijk mooi en prachtig...Ik ben altijd weer trots, trots op alle reacties, en weet lieve mensen, dat wij tijdens die expositie een heerlijk glas wijn hebben, een hapje, en weet dat het bij ons altijd gaat om kunst, wijn en gezelligheid...dus 4 en 5 juni verwachten wij jou, en jou en jij ook...ok?
Liefs, Anita ....dit weekend staat in het teken van Pa van Loon natuurlijk, champagne halen bij Chris, businesscases en nog meer, voorbereiding op mijn cluster, dus werken en vrij zijn...een mooie combinatie!