Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 27 november 2007

Zomaar.....

Het is dinsdagmiddag, vanmorgen hebben we de schilderijen van Annemarie terug gehaald uit het restaurant. Ondertussen is zij druk bezig, want met ingang van januari 2008 gaat zij met nieuwe werken, weer exposeren bij De Markiezen van Wassenaer. Er zijn veel positieve reacties gekomen en veel kaartjes uitgedeeld. Een schilderij verkocht, kortom leuk. Hier in huis is het weer mooi, met prachtige ingelijste werken en Rosanne was helemaal blij toen ze thuis kwam tussen de middag.
Ik heb weer wat stappen gezet in mijn leven. Mijn huurder in Schoonhoven per 1 maart 2008 de wacht aangezegd en dat voelt goed. Het is erg om een prachtig huis zo terug te zien, zonder ziel en niet verzorgd. En ik verheug me er nu al op, om dit appartement mooi en schoon te maken en dan opnieuw te gaan verhuren. Of misschien verkopen.
Vanmorgen telefonisch contact gehad met Kirsten, wij gaan elkaar nog zien voordat we samen in januari weer gaan starten. Leuk is dat. En als ik haar spreek, dan voel ik dat ik enorm veel zin heb om met haar weer samen te gaan werken en met alle andere collega's bij Arinso natuurlijk. Die zie ik morgen allemaal weer.
Ook komen er geleidelijk aan nog wat afspraken in de agenda voor de dagen in december...met als hoogtepunt de 45e verjaardag van Annemarie op 23 december! Leuk he...en dan....samen dit rare bizarre jaar afsluiten in de zon....ik verlang er zo enorm naar!
Voor deze week niet zoveel nieuws onder de zon - MRI, boek en allerlei administratieve dingen...
Voor jullie, mooi weer, lekker fris, heerlijk en een dikke zoen!
Anita