Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 15 december 2012

Vrije zaterdag....

En na een hele drukke week. Vol vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen en heel veel drukte binnen Cluster West, nu een zaterdag vrij. Geen bezoek aan Flakkee, want vader gaat op stap. Samen met Els naar haar broer en schoonzus, die 40 jaar getrouwd zijn. Een feestje. Ik ben zo benieuwd hoe dit voor hem zal zijn. Er komen veel mensen...hij hoort zo slecht, zou het niet te druk zijn...kortom duizend en een gedachten komen bij mij langs, als ik hem zo zie zitten. Want steeds weer realiseer ik me, hoe hard hij eigenlijk achteruit gaat. Terwijl er toch een hele leuke vrolijke man in die rolstoel zit. Groot, maar o zo versleten...
En deze vrije zaterdag voelt als extra vrij, omdat alle modules zijn afgerond. Het trainen zit er even op. Het coachen loopt nog wat door. Businesscases ook, maar ik loop lekker voor. Dus dat is fijn. Ik ben bij. Vandaag is gericht op het kopen van wat kleine cadeau's voor de kerst, en de laatste stukjes in orde maken voor het feest van Annemarie. Jawel volgende week zaterdag 22 december is het zover. Dan zal zij 50 jaar worden die avond om 24.00 uur en dat gaan we vieren. Met muziek en met elkaar. Met een lekker glas wijn, een glas champagne, met mensen die ertoe doen...en ik, ik heb er zoveel zin in...vandaag met de meisjes en Annemarie even naar Den Haag, om inkopen te doen. En het leuke is, dat alle voorbereidingen goed gaan. En meer zeg ik niet. Met dank aan Monique, een vriendinnetje van mij, mijn trainingsmaatje, mijn sparringsmaatje, lopen woorden zomaar goed. Met behulp van drukwerk Yarden, met behulp van...welnu, zoveel mensen, de meisjes straks en misschien nog wat mensen, komt alles goed. En vandaag, mag ik zomaar boodschappen doen, even niks doen, misschien nog even langs de Mercedes dealer...kortom..quality time. En ik merk, dat ik het nodig heb. De afgelopen dagen was ik moe, emotioneel, een beetje op, een zeer lijf, kortom genoeg.
En voor al die lieve mensen die ons nu een kerstkaartje sturen, wij doen daar eventjes niets mee, niets aan dit jaar. Wij wensen iedereen persoonlijk een mooie kerst toe de 22e. En diegenen die daar niet zijn, wensen we op deze manier een mooi kerstfeest toe. En voor 2013 heb ik niet zoveel te wensen, wat minder verdriet, verlies, nog een tijdje genieten met diegenen die ons dierbaar zijn, ouders, vrienden, collega's. Een goede gezondheid, geluk, vriendschap en liefde. Want hoe mooi is het leven niet, met deze ingrediĆ«nten, een leven vol liefde, geluk en gezondheid dat is wat ik een ieder wens. En terwijl ik dit schrijf denk ik aan al die mooie mensen, die niet meer hier op aarde bij ons zijn. Aan Jan, aan Freek, aan Ron, aan Bep, aan Rob mijn collega, en aan hun partners, en familie die hen moesten verliezen!  Maar ook denk ik aan al die mensen die niet meer bij mij werken, al dan niet op mijn verzoek, en ook hen wens ik liefde, geluk en rust toe voor het nieuwe jaar. En kans op nieuw perspectief. Voor nu, wens ik jullie gewoon een heel lekker weekend toe. Met veel plezier onder elkaar, met een stukje rust..zomaar, een stukje fietsen wellicht...dag, liefs, Anita ik denk aan jullie!