Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 17 september 2008

Gedichtje...

Ik kreeg zo'n lief en mooi gedichtje :

Jij mag zijn zoals je bent
om te worden wie je bent,
maar nog niet kunt zijn;
en je mag het worden op
jouw manier
en in jouw tijd.

Lief he...kreeg ik van Frieda. En Frieda is een vrouw daar heb ik zomaar een heel mooi contact mee. Vanaf het eerste moment. Soms krijg je van die kadootjes in je leven, die maken dat je glimlacht in stilte...
Want op de een of andere manier lijkt het wel alsof ik steeds weer een kadootje krijg, en soms ben ik er gewoon een beetje stil van.
Vandaag sprak ik tijdens een sessie bij Defensie een meneer. En toen ik hem vertelde over mijn leven nu, mijn leven vorig jaar, toen zei hij 'wat een indrukwekkend verhaal Anita...mooi' en hij kneep me liefdevol in mijn arm. Lief he...
Anita

Ontmoetingen, mooie gesprekken....

Al vaker heb ik het jullie gezegd, op dit moment staat mijn leven bol van de mooie en bijzondere ontmoetingen. Van gesprekken die er werkelijk toe doen. En wat dit met me doet, is ongelooflijk. Ik heb het gevoel dat ik als het ware als een spons nieuwe indrukken aan het absorberen ben, en af en toe dan kruip ik hier op de bank en dan is het eventjes genoeg. Zomaar genoeg. Ik heb niet het gevoel dat ik mijzelf moet bewijzen, want ik ben gewoon. En dat is al genoeg. Maar toch, met al die emoties, met al die gevoelens, die indrukken wil ik wat doen...en soms is dat - gewoon maar laten. Omdat ik het eenvoudigweg nog niet weet. Ik mailde zojuist iemand, dat ik nog heel veel met haar wilde delen, en ik weet nog niet wat, maar het komt wel...het dient zich wel aan.
Gisteren hebben An en ik een groot deel van de vloerbedekking verwijderd uit ons kantoor. Vies, stoffig en keihard trekken. Alles plakt....brrrr. Ik was kapot. En An gelukkig ook, want anders denk je maar dat het aan jou ligt. Gisterenavond heb ik lekker gegeten met Roel, mijn vriendje. En dat is altijd weer bijzonder. Ons gesprek ging over de kwaliteit van dit leven, van onze vriendschap. Het gaat er niet om hoe vaak je elkaar ziet, maar om wat je met elkaar deelt, en om de intensiteit van het samen zijn. En het was weer een bijzondere avond samen...dank je wel Roel!
Vandaag naar John, dat zijn altijd lange dagen, Defensie trainen...ik ben benieuwd...spannend...
en als ik thuiskom, gelijk naar bed, althans dat gevoel heb ik wel. Heerlijk...
dag, dikke zoen
Aniet