Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 11 januari 2011

Oscar de kameel...

Tja...Egypte...onze kameel heet Oscar. De zon is lekker tot een uur of vier, hooguit...dan wordt het fris. La Gouna is prachtig...mooi, een beetje St Tropez-achtig...mooi om te beleggen. Zakelijk gezien...de zon op onze lichamen, doet goed...en dus is het wel weer heel erg lekker. Een weekje in de zon. Zojuist eventjes wat mails gedaan, aan een rammelende computer, in een hoekje wat niet fris is en oogt...nu aan het ontbijt. Het enige minpuntje is de wijn - die is niet lekker. Dus leef ik op het water, en af en toe een fles Zuid-Afrikaanse wijn...maar ach, dat komt wel weer...
We genieten van een nieuw land. Annemarie van de mooie koppen, die mooi als onderwerp voor haar schilderijen kunnen fungeren. Prachtige getekende koppen van mannen in lange gewaden, met hoofddoeken om.
Ik geniet vooral van het niets hoeven, het slapen...en doe dit enorm veel. Ik ben moe, mijn lijf, mijn hoofd is moe...ik heb mijn vader nog niet gesproken, hij zat aan het diner. Eens kijken of het vandaag lukt...dat voelt wel gek. Lieve mensen, eind deze week nog een berichtje...Yarden, succes he jongens! Jullie doen het goed, alweer, en het nieuwe jaar is pas begonnen! Voor al die andere mensen die dit lezen, en keihard moeten werken, of misschien andere dingen doen, ik zie jullie snel weer.
Ik geniet nog even van die zonnestralen op mijn lichaam...en denk aan jullie! Liefs, Anita