Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 2 juni 2007

Zwemmen voor de stichting Hospice/VTZ Gorinchem

Dag allemaal....vandaag was voor mij een heerlijk rustige dag. Voor Annemarie ook...weinig tot geen telefoon. Rob Slootweg belde, de oude baas van Annemarie, echt heel lief. En iemand van de verzekering voor de annulering van onze vakantie naar Griekenland...jammer...het komt wel weer! Ik weet nog dat ik tegen Peter Bouten, mijn directeur zei, dat we in 2007 vakanties gingen vieren, en nu heb ik alle vakanties geannuleerd...het is niet anders. Dat geeft niet...we halen het wel in...alleen jammer voor de meisjes. Rosanne hoopt nog zo op de Arinso-vakantie naar Disney in Parijs...en als het enigzins kan, wil ik daar wel naar toe, al is het alleen maar voor de twee meisjes.....

Verder met vandaag. We werden pas om tien uur wakker...ik had het erg warm gehad vannacht met mijn gipskorset en t-shirt aan, maar heb toch goed door kunnen slapen. De druk op mijn benen is echt verminderd, de erge pijnscheuten zijn nagenoeg weg! Geweldig nieuws toch he...
Ik voel me wel ziek, misselijk, hoef niet over te geven, maar voel me vreemd, erg moe...vieze smaken steeds weer in mijn mond, en af en toe vooral in de avond word ik warmer, krijg ik wat verhoging.

Ik had heel woeste plannen om weg te gaan met Annemarie samen, maar hier had ik de energie helemaal niet voor. We hebben heerlijk op onze verrijdbare bedden (Roel je bent super!!) in de tuin gelegen, gelezen, boeken, bladen en de krant en steeds weer viel ik in slaap. Ik eet kwark, fruit en salade, af en toe een boterham met salade...ik heb behoefte aan frisse voeding. En echt..die wijn die smaakt me niet...ongelooflijk, maar als dat het ergste is...dan valt het mee.

Maar ergens een stukje verderop, is er heel veel inspanning namens mij, voor mij en mijn Stichting verricht, Karin (mijn vriendin, de vrouw van Roel) heeft namens mij 120 baantjes gezwommen voor de Stichting Hospice/VTZ Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en dat betekent dat zij natuurlijk veel sponsorgeld bij elkaar zou willen zien. Dus hoe gek ook, wil ik jullie vragen een storting over te maken naar bankrekening 397222637 tnv stichting Hospice/VTZ Alblasserwaard en Vijfheerenlanden te Gorinchem. Dan kan ik jullie volgende week vertellen hoe hoog de opbrengst is geworden!
Op dit moment is de stand dat er ruim vijf en een half duizend euro bij elkaar is gezwommen.
Ik was de sponsor van Karin voor 1 euro per baantje, en dus ben ik nu 120 euro armer. Maar dat zij dit voor mij heeft gedaan is super! Ik ben apetrots op haar en op deze Stichting. Dit zou, zoals ik al eerder gemeld heb, mijn slotactie voor de Stichting zijn geweest. Ik ben namelijk net afgetreden als voorzitter van het bestuur. Bijzondere samenloop van omstandigheden en nu heb ik zelf kanker.

Lieve mensen, dank je wel voor het feit dat jullie ons deze rust even hebben gegeven, deze houden we erin af en toe, de komende dagen hoop ik jullie te spreken, te zien, te ontmoeten hier...met mate, gepast, want ik merk dat mijn lichaam rust nodig heeft, tijd nodig heeft om te vechten...
dank je wel voor de lieve berichten, de mooie muziekjes die ons toegestuurd worden, de bloemen, de teksten met werkelijk hartverwarmende woorden...het raakt me...ik merk dat de emoties dicht tegen de oppervlakte liggen, zo draai ik voor Annemarie het liedje van Gerard Joling en Andre Hazes - Blijf bij mij - en dan rollen de tranen over mijn wangen. Ach het moet er uit...ik draai het nu voor jullie allemaal! Dag lieverds, ik hou van jullie!

Anita