Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 4 juni 2007

Gebeld met professor Willemze vanmorgen....

Goedemorgen allemaal! Ik heb zojuist telefonisch contact gehad met professor Willemze over mijn eerste chemokuur. Alle bijverschijnselen die ik heb, komen overeen met de verwachtingen. Dus het gaat goed. Moet nu proberen minder morfine te gebruiken en kijken of ik in de nacht kan slapen zonder gispkorset, dat zou heerlijk zijn...en een stuk romantischer wat denk jij dan....
Nu voel je je net een rollade, helemaal ingepakt en zoals mijn broer al zei 'en dan ligt er naast je zo'n mooie vrouw....' !

Vandaag kan, zo geeft de arts aan, omdat ik nu stop met de prednison voor deze kuur, een rare dag worden. Het kan twee kanten op gaan, of een enorme dip, dus grieperig, en je ziek voelen of een enorme opsteker, dus een soort dag waar je je erg hyper gaat voelen. Ik zal het jullie morgen vertellen wat het geworden is.
Hij hoeft me dus niet te zien. En dat is goed denk ik. Volgende week maandag om kwart over negen moeten we pas weer in het ziekenhuis zijn. Lekker is dat wel hoor en dan de 25e weer voor een tweede chemo. Ik krijg inderdaad iedere drie weken twee chemokuren, dus de CHOP en de MABTERA kuur.

Gisteren hebben wij een rustige lekkere dag gehad, wat bezoek, lekker gepraat in de tuin en ik heb ongelooflijk veel geslapen. Ik ben erg moe...gek, je doet niks en je bent gewoon maar moe.
Slapen, slapen en slapen...soms ben ik een uurtje op en dan wil ik alweer slapen, maar dat is goed, dat hoort er nu even bij.

De deuren naar de tuin staan alweer open, ik heb alle medicijnen alweer binnen. Ga nu lekker onder de douche, eet wat fruit...voor jullie ligt allemaal een drukke maandag, veel ziekmeldingen, veel tickets, allemaal veel succes, ik heb niet zoveel te melden, want mijn leven is erg beperkt. Mijn uitstapje dit weekend was lopen naar de brievenbus...moet je je voorstellen!
Vorig weekend was mijn uitstapje een bezoek aan Albert Heijn, maar lieve mensen het gaat allemaal veranderen.

Trudy, volgens mij begin jij in Rotterdam vandaag. Fijn voor je, een hereniging met je oude collega Thea, veel plezier!
Dikke zoen allemaal!
Anita