Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 9 februari 2008

Jix eruit...en de nieuwe huurder erin...wat een genot!

Na een ongelooflijk intensieve, drukke, vieze, gore vrijdag was het eindelijk zover, dat om kwart voor zes in de middag, Jix in een volgepakte auto wegreed naar weet ik waar? En Henny, mijn nieuwe huurder in een leuk, schoon, fris en gezellig ingericht appartement zit. Mijn huis in Schoonhoven. Eindelijk is het zover, en de bende die ik aantrof, is met geen pen te beschrijven. Ongelooflijk hoe iemand een huis kan vervuilen, uitwonen in bijna twee jaar tijd. En hoe iemand dit ook gewoon kan doen, zonder zich daar op enige manier druk om te maken. Brandplekken in een bank die net een jaar oud was toen hij erin kwam, krassen op de houten vloer. Vloerbedekking vies, brandplekken op wandplanken. Ellen en ik hebben ongelooflijk hard gewerkt gisteren, alles uit het huis gesjouwd en beneden gebracht (want alles was nog precies hetzelfde als toen wij zaterdag vorige week vertrokken, hij had niets gedaan!!). Maar we hadden ook lol, plezier en vooral een goed gevoel als je zag hoe fris het appartement weer werd, het ging overal lekker ruiken, het werd lekker gelucht, nieuwe matrassen, dekbed en kussens op het bed. Heerlijk...we hebben het opgemaakt voor Henny, die met een doos bonbons voor de deur stond.
Prima. Weer een stukje rust. Toen we thuis kwamen hier, zijn we om de beurt gaan douchen en Annemarie had heerlijk gekookt voor ons. En ik, ik kon niet meer lopen van de pijn in mijn rug. Helemaal kapot, helemaal op. Maar zo voldaan. Toen ik op bed lag, werd ik misselijk, maar nu ben ik uitgerust en heb ik zin in een weekend samen, lekker naar buiten. Lekker genieten. Heerlijk gewoon. Annemarie slaapt lekker uit en ik ga de krant lezen. Mijn laatste week bestralen staat voor de deur, en dan zit dit er ook weer op. Langzaam aan weer terugkomen wat mij betreft in onze maatschappij. Ik heb er zin in, en wil het graag!

Rust op huizengebied. Nu ook nog rust op werkgebied en hiermee bedoel ik, langzaam aan reintegreren en dan weer gewoon verder met ons leventje...dat zou uiteindelijk toch een mooie uitslag zijn voor 2008!

Nu een rustig weekend, met mooi weer, genieten van elkaar en veel naar buiten. Wandelen over het strand ofzo...heerlijk!
Voor jullie allemaal een heel fijn en gezellig weekend. Liefs, Aniet