Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 25 juni 2008

dank jullie wel....

Ik zeg heel simpel dank jullie wel tegen al diegenen die mij lieve en mooie mailtjes schrijven, sms-jes sturen, of bellen...het doet zoveel goed, iedere keer weer te weten dat er mensen zijn die mij een warm hart toedragen! Die er voor mij zijn. Super.
Dikke kus

Anita

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Anita

Dacht je dat het voorbij was, begint het eigenlijk allemaal. In de put of een beetje rozig hoort er allemaal bij. Niet blijft je bespaart of een kado'tje of een sms dit kan verlichten. Weet jij het??? Misschien wel, de wetenschap dat iemand aan je denktis vaak genoeg. Hoeft het niet altijd te laten blijken.
Ik kijk nog regelmatig naar het dolfijnzwemmen van ons in Cuba en dan heb ik de grootste lol. Om Annemarie met haar broekjesgedoe. Was helemaal niet zo'n problemen we zagen niets. Maar met veel plezier kijk ik naar ons groepje zemkampioenen. Hou je taai.
Ellen en ik denken aan je en jullie beiden blijven zonder dat we veel daarover aan de klok hangen bij ons in het hart.

Heel veel groetjes een anonieme bewonderaar.
Die voor jouw niet echt anoniem is.

Anoniem zei

Nog iets Anita,

Een zinkend schip verlaat je pas als de Kapitein dit laat weten.
Is het een zinkend schip? Ik denk het niet alleen wat onvoorzichte handelingen van de Kapitein msicchien of wat rotsachtig vaarwater. Je komt er pas achter als je de werkelijke Kapitein kent. Mocht je die kennen dankan je de keuze maken. De bemanning in de steek laten is niet wat er in mijn woordenboek staat.

Hai hoe kan het ook nog steeds anoniem, maar niet voor jouw Anita.